Bejelentésnosztalgiazene.5mp.eu
Ki a zenét szereti -rossz ember nem lehet!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponCsak úgy...

Köszöntelek KEDVES ZENESZERETŐ BARÁTOM!

Megpróbálok egy olyan honlapot készíteni, ami a nosztalgia zenét, mulatós zenét, és egyéb más műfajokat kedvelők igényeit többé-kevésbé kielégíti.
A fent lévő számok saját előadásomban hangzanak el, -ezért a sok hiba is bennük- és folyamatos fejlesztés alatt állnak. Értelem szerűen ahogy játszom fel a számokat, úgy bővül a repertoár. A most fent lévők csak ideiglenesek, a "tesztelés" kedvéért raktam fel őket. A hibák kijavítása után véglegesen megtalálhatóak lesznek.

Hallgasd meg, és ha tetszik töltsd le őket nyugodtan, hiszen sem szerzői- sem előadói jogokat nem sértenek.

Sajnos van egy gond!
A tárhely szűkössége miatt a zeneszámokat MIDI formátumban tudom feltölteni, viszont a hangzás sokkal élethűbb MP3 formátumban.
A Google keresőben rengeteg szabadon letölthető, vagy próbaverziós konvertert találsz. Csak be kell ütni a keresőbe, hogy: Free MIDI to MP3 converter, és már töltheted is le. .

Jó szórakozást kivánok!

FriciÜzenetküldés
Kérlek, mondd el a véleményed a honlapról. Ha van kívánságod, írd meg, és ha ismerem, vagy meg tudom szerezni a kottáját, szívesen feljátszom Neked, és ha kész, -e-mailben értesítelek.Köszönöm!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!